صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

همکاری خوب تهرانی‌ها برای نرفتن به بهشت زهرا(س)

مدیرعامل سازمان بهشت زهرا(س) گفت: به حمدالله شهروندان تهرانی همکاری خوبی داشته و در پنجشنبه آخر سال به بهشت زهرا مراجعه نکرده اند.
کد خبر: ۹۶۶۸۳۳
| |
15133 بازدید
همکاری خوب تهرانی‌ها برای نرفتن به بهشت زهرا(س)

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، سعید خال مدیرعامل سازمان بهشت زهرا درخصوص وضعیت ترافیکی و حضور شهروندان در بهشت زهرا در آخرین پنجشنبه سال گفت: خوشبختانه شهروندان به توصیه های گفه شده عمل کرده اند.

وی افزود: همه هموطنان علاقه دارند تا در آخرین پنجشنبه و جمعه سال به زیارت اهل قبور بروند اما امسال شرایط متفاوت بوده و توصیه شده بود که شهروندان این زیارت را به زمان دیگری موکول کنند.

مدیرعامل بهشت زهرا گفت: خوشبختانه مردم عزیزمان این توصیه را جدی گرفته و برخلاف سالهای گذشته امروز به بهشت زهرا نیامدند و حتی از هفته گذشته نیز همکاری شان بیشتر بوده است.

خال تصریح کرد: امیدواریم فردا که روز اول سال است و همچنین پنجشنبه و جمعه هفته بعد هم شهروندان همکاری لازم را داشته باشند و برای زیارت اهل قبور به بهشت زهرا نیایند.

وی پیش از این در مصاحبه با یکی از رسانه ها گفته بود اگر شهروندان به توصیه ها رعایت نکنند شاید مجبور شویم درهای سازمان بهشت زهرا را ببندیم.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات
آخرین اخبار